Refinansiering

  • Ingen kommentarer

Da du ikke har noen som helst sikkerhet knyttet til pengene du låner kan du selv gjøre hva du vil med pengene som lånes under kategorien forbrukslån. Du kan ta bruke disse pengene på deg selv og ha det skikkelig artig. Du kan faktisk gjøre det du selv vil og du kan bruke dem på noe fint på gutterommet, gave til kona, artige spill, nye ski eller hva nå en du vil bruke pengene på. Har du mange ting du vil gjøre kan du gjøre alle disse tingene, så lenge din økonomi kan takle en ekstra kostnad.

Refinansiering

Ca. en tredjedel av alle som tar opp et forbrukslån bruker disse pengene på å betale bort dyr gjeld og heller bli kvitt gjelden som de selv har i bytte mot noe billigere. Refinansiering er bare et fint ord for å bytte gammel gjeld med ny gjeld. Du ender opp med akkurat samme skylding beløp, men forskjellen er hvor mye du betaler i rente på beløpet. Skylder du 5 kredittkort 20.000 kroner til 20% kan du få et billig forbrukslån til 100.000 til 10%. Da sparer du halvparten av beløpet ditt i renter, men du har fortsatt 100.000 kroner i gjeld.

Hagearbeid

Har du en hage som du virkelig setter pris på er det viktig at denne hagen er like pen og like ryddig som du selv mener at denne hagen skal være. En hage må være ryddig og pen fordi det er noe som du er i. Din hage kan være ditt paradis for avslappelse og selvransakelse. Det er her du kan meditere og tenke på hva du skal gjøre med forskjellige ting i livet. Din jobb er derfor å ta vare på hagen. Det kan koste litt.

About Author